CONO PIZZA BROS

CONO PIZZA BROS Cono Pizza Bros

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 46 beoordelingen
10 mrt 2019 om 19:22 Topervaring! Zowel het contact (welke wijn moest ik hebben), de menu als de bezorging. Heel blij met deze ontdekking!
26 feb 2019 om 9:03 Super lekker weer
25 feb 2019 om 19:42 Lekkere pizza en snelle levering!
24 feb 2019 om 18:18 Zeer lekker en snel geleverd. De currysaus is wel een beetje te vloeibaar, maar heel lekker.
1 feb 2019 om 21:13 Heerlijk
24 jan 2019 om 19:26 Super lekker!
19 jan 2019 om 19:18 Zeer lekker, goed gebakken en fijne portie. Juist wat te lang moeten wachten waardoor de lookbroodjes koud waren en de pizza lauw. Voor de rest best wel oke.
10 dec 2018 om 8:16 Snelle levering en erg lekker eten! Wij bestellen hier sowieso opnieuw.
18 nov 2018 om 21:09 Te laat en lauw tot koude pizza geleverd. Voor 20 euro geen smakelijk eten gekregen. Meteen gebeld maar werd op ongeloof onthaald, dus CONO niet meer voor ons. Andere pizza delivery die sneller en tenminste warme pizza's leveren!
4 nov 2018 om 17:30 Ik had zelf een maxi cono samengesteld en dat was me ab-so-luut reuzegoed meegevallen! Meer dan voldoende (verse) groenten, lekkere smaak, origineel concept! Absoluut proberen!
3 sep 2018 om 5:12 Super lekker!! Leuk dat je nu zelf ook je vulling kan samenstellen. (En de tracking wordt goed up to date gehouden wat wel handig is als je zit te wachten.)
10 aug 2018 om 17:50 1ste x besteld. super tevreden. alles zeer vers en heel lekker van smaak. bodem van de pizza is wat harder als een gewone, maar dat is normaal voor zo een vorm te verkrijgen. de dessert pizza met banaan is ook een aanrader.